Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Virksomhedsudvikling er en genvej til resultater

1 comment
Er i på vej frem? (foto viauc.dk)

Er i på vej frem?

Hvis man vil skabe nogle gode resultater, så er det enormt vigtigt, at der er styr på det organisatoriske. Det er ligegyldigt, om man har prøvet at indgå i en virksomhed på arbejdspladsen, i sportsklubben eller en eller anden frivillig virksomhed; hvis det organisatoriske ikke fungerer, så er det meget svært at nå nogen vegne. Det er nemlig enormt vigtigt, at der er en god kultur og nogle gode normer og dogmer indenfor den virksomhed, hvori man befinder sig og bruger sin tid og energi. Det er super ærgerligt at knokle løs uden at få noget ud af det. Det behøver slet ikke være en lønseddel. Mange frivillige virksomheder nyder stor tilslutning, netop fordi der er god stemning såvel som en arbejdsom og seriøs kultur internt i virksomheden.

Er din virksomhed i balance kan det ses på bundlinjen

Hvis man som chef for en virksomhed ikke kan få bugt med de røde tal i virksomheden, så griber man intuitivt til nogle forskellige værktøjer der knytter sig til finansverdenen. Køb og salg, nedskæringer og fyringsrunder. Der er dog langt fra altid, at disse midler rent faktisk også virker og skaber nogen reel effekt. Noget som mange hardcore forretningsmænd nogle gange har en uheldig tendens til at overse, er at mange af problemerne kan løses i virksomheden. Det handler om alt fra den mere strukturelle og formelle del af det organisatoriske til det også handler om medarbejderpleje og nogle nye øjne på problemerne.

Virksomhedsudvikling er en genvej til resultater

Man kan beskrive virksomheden som det mest vitale organ. I en virksomhed eller lignende er en velfungerende virksomhed helt uundværlig. Virksomheden er den muskel der pumper blod rundt til hele resten af kroppen – ikke ulig et menneskeligt hjerte. Hvis virksomheden ikke fungerer, så kan resten af legemet det heller ikke.

Du kan finde ud af meget mere om virksomhedsudvikling hos Hansen Toft

 

Læs mere om virksomhedsudvikling:

Virksomhedsudvikling er grundingrediensen i god forretning

Virksomhedsudvikling der gør en synlig forskel

Virksomhedsudvikling skal inkludere alle medarbejdere

Share

Tags: , , ,

One Response to “Virksomhedsudvikling er en genvej til resultater”

  1. […] Virksomhedsudvikling er en genvej til resultater […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne