Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Virksomhedsudvikling er nutidens trend for erhvervsdrivende

no comment
En god organisation er bevidst om udviklingen (foto hansentoft.dk)

Få virksomhedsudviklingen helt tæt på (foto: hansentoft.dk)

Trives din virksomhed i dag? Kan du gøre det bedre? Ønsker du at ændre hele strukturen? Er du det mindste i tvivl om, hvorvidt din nuværende strategi fungerer, bør man ret hurtigt tage stilling til at foretage ændringer. Et af de meget virkningsfulde tiltag, som mange erhvervsdrivende har foretaget igennem de løbende år – er virksomhedsudvikling.

Hvad er virksomhedsudvikling?

En sund virksomhedsudvikling tager udgangspunkt i alle virksomhedens funktioner ned til den mindste mand på gulvet. Man siger det er i de mest marginale områder, hvor de største ændringer kan findes. Det er sådan set sandt, og det der bliver fortalt er blot, at man aldrig må tro noget er for småt til at have en effekt. En ændring på en lille ting kan sprede sig som ringe i vandet og få en langt større effekt end måske først tiltænkt. Dette gælder uanset, hvor i virksomheden man kigger – kan det forbedres bør man arbejde for at gøre det.

Med et kursus i virksomhedsudvikling rustes du eller din leder til at varetage de opgaver det er, at ændre en virksomheds struktur. Ændringerne kan ligge i hele konceptet eller blot i en lille marginal del af et produkt. Deltagerne vil blive rustet til at kunne identificere netop disse problemstillinger uanset størrelse, for derefter at analysere dem og finde en strategi, for at forbedre problemet. Deltageren rustes ligeledes til egenhændigt at kunne implementere disse ændringer. Man må dog omstille sig på, at man kan blive nødt til at finde en anden løsning, hvis den første strategi skulle fejle. Men for deltageren vil dette blot være en del af træningen.

Igennem virksomhedsudvikling får du sat fingeren på pulsen og kommer frem til de løsninger, som bør implementeres for fremtidig succes og fremgang. Netop af den grund er kurserne i virksomhedsudvikling en uvurderlig investering.

Læs mere om virksomhedsudvikling her

Se mere om virksomhedsudvikling lige her:

Få gang i økonomien med virksomhedsudvikling

Få din virksomhed på rette kurs med virksomhedsudvikling

 

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne