Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Tag et kursus i projektledelse

2 comments
Bliv en bedre projektleder i dag (Foto: sondagsavisen.dk)

Bliv en bedre projektleder i dag (Foto: sondagsavisen.dk)

I Danmark er det ikke kun større videregående uddannelser, der kan få gang i folks erhvervsliv. Mange mennesker er, eller har været, i arbejde, men de kan samtidig få lyst til nye udfordringer på deres job. Det kan også være, at man vil prøve noget helt nyt. Det kunne for eksempel være projektledelse. I så fald vil det være nærliggende at uddanne sig gennem et kursus. Det kan man gøre på kort tid, og så kan man hurtigt komme videre med at arbejde.

De fleste har jo i en eller anden udstrækning en familie, eller i hvertfald et hjem, som de skal tage sig af. Derfor er det langtfra alle, der har tid og råd til at skulle tilbage på skolebænken på fuldtid, når man samtidig skal tjene til dagen og vejen. Ved at tage et kursus i et fag som projektledelse kan man hurtigt tilegne sig nogle gode færdigheder. Det kan også være, at man kan finde et af de mange kurser, som foregår på deltid, og så kan man endda gøre det hele på samme tid.

Hvad får man ud af et projektledelse kursus?

Projektledelse er et meget spændende, udfordrende og dynamisk fag. Det kræver øvelse, men det kræver også, at man ved nogle grundlæggende ting om planlægning, ledelse og koordinering. En projektleder er en blæksprutte, der skal kunne holde styr på mange bolde på samme tid og få et projekt til at gå op i en højere enhed. Derfor mener nogle, at man ikke kan blive god til projektledelse ved at tage et eller andet kursus.

Mange kurser i Danmark er dog indrettet sådan, at der er langt stor vægt på det praktiske. På den måde kommer man til at bruge teorien på et projektledelse kursus i praksis. Det udruster eleven til at bruge sine færdigheder til at udføre ægte arbejdsopgaver. Derfor kan mange kurser faktisk være en bedre idé end at tage en mere teoretisk uddannelse.

Læs mere om kursus i projektledelse 

Share

Tags: , , ,

2 Responses to “Tag et kursus i projektledelse”

  1. […] Tag et kursus i projektledelse […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne