Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Strategi og ledelse er væsentlig for virksomhedens succes

2 comments
Kursus i ledelse (foto: se-institute.dk)

Strategi og ledelse hænger sammen (foto: se-institute.dk)

Når danske virksomheder skal tage kampen op på det internationale marked er strategiudvikling en nødvendighed. Kampen om markedet bliver hårdere, og der er ikke længere meget plads til at træde ved siden af.

En god strategi kan være altafgørende ikke bare for en virksomheds succes, men samtidig for en gentagelse af succesen. Samtidig skal strategien også kunne tåle opmærksomhed fra offentligheden i højere grad end tidligere.

 Ledelse er også vigtig, for at strategien bliver gennemført og fulgt til dørs. Det er vigtigt, at ledelsen forstår sig på mange forskellige ledelsesområder, lige fra kommunikation med medarbejderne, styring af lageret og planlægning af vagtplaner til de ansatte.

Ledelsen skal indgå i en del af arbejdet med rekrutteringen af nye medarbejdere. Den skal stå til regnskab overfor den øverste ledelse i forhold til deres afdelings ansvarsområde og dennes resultater.

Den skal varetage daglig ledelse og sparing med medarbejderne om alt, der vedrører virksomheden. Den skal sørger for afskedigelse og fornyelse og især motivation af medarbejderstyrken.

 Motivationen kan enten være igennem medarbejdernes generelle interesse i deres arbejde. Dette kunne eventuelt resultere i en ansvarsforøgelse eller ny titel til den enkelte medarbejder. Det kunne også være en fælles motivation, som kan ske på bagrund af medarbejderinvolvering i virksomhedens vækst. For eksempel hvis medarbejderne nu fik del i virksomhedens overskud igennem medarbejderaktier.

Tag på kursus i strategi og ledelse

For at kunne skabe gode og sunde strategier i en virksomhed og samtidig sørger for at ledelsen kan implementere de nødvendige tiltag for at følge strategien, kan det være gavnligt med kurser eller efteruddannelser i strategi og ledelse.

De forskellige kurser og uddannelser struktureret, så de passer med deltagernes kalendere. For nogle ledere giver det mening at deltage i et intensivt kursus, som strækker sig over en kort periode, men hvor forløbet er kompakt. Ledere i andre virksomheder eller afdelinger har måske gavn af et forløb, som strækker sig over en længere periode, hvor indholdet ikke er ligeså koncentreret.

 Her kan du se mere om strategi og ledelse

Læs mere om ledelse her:

Lederudvikling er en nødvendighed for selv de mest erfarne

Find et kursus i ledelsesudvikling nær dig

Share

Tags: , ,

2 Responses to “Strategi og ledelse er væsentlig for virksomhedens succes”

  1. God ledelse siger:

    […] Strategi og ledelse er væsentlig for virksomhedens succes […]

  2. […] Strategi og ledelse er væsentlig for virksomhedens succes […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne