Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Search & Selection er effektiv virksomhedsfornyelse

no comment
Search & Selection (Foto: ibm.com)

Search & Selection (Foto: ibm.com)

Konjunkturerne svinger, og i nogle tider er der større mangel på arbejdskraft end I andre. Sikkert er det dog, at den bedste arbejdskraft altid er eftertragtet og sjældent ligger lige foran snuden på dig.

Hvad er så den bedste arbejdskraft? Erfaring og cv er ikke nødvendigvis alt, selvom det ofte er dette, som folk bliver ansat på. Den bedste arbejdskraft skal passe i virksomhedens profil, og det er derfor vigtigt at forventningsafstemme. Kombinationen af cv, erfaring, ambitioner, motivation, personlighed og uddannelse skal selvfølgelig passe til virksomheden, kollegaer og jobfunktion.

Det kan være et uoverskueligt marked for både arbejdsgiver og arbejdstager, men med et konsulentfirma, der er specialiseret i search and selection, vil du have langt bedre chance for at finde den rette, og det er effektiv fornyelse og udvikling af din virksomhed.

Search & selection – en vigtig proces

Det vigtigste grundelement i search and selection processen er startfasen med interviews. Konsulenten skal have et grundigt indblik i virksomheden, målsætninger, baggrund, jobbeskrivelse, arbejdsgang, miljø, økonomi og kollegaer. En dygtig konsulent vil efter grundige interviews have en klar ide om, hvad virksomheden vil have størst gavn af, og en profil vil ligge klar.

Du kan rådføre dig ved flere konsulentfirmaer. Du bør være opmærksom på, at nogle konsulentfirmaer er specialiseret i forskellige brancher. Lige netop med consulting er prisen ikke noget, du kan vælge ud fra. Dygtig, effektiv rådgivning kan sjældent gøres op i direkte priser. Vælg i stedet en konsulent, du føler dig tryg ved, og som viser overblik, målrettethed og indlevelse i dine behov.

Læs mere om Search & selection her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/search-selection/

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne