Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Projektledelse kurser giver megen brugbar viden

no comment
Tag et kig på projektledelse (Foto: alive.dk)

Tag et kig på projektledelse (Foto: alive.dk)

I dag er det langt mere normalt, end det var for ti år siden, at ansætte projektledere til at gennemføre et enkelt projekt frem for at ansætte til en fuldtidsstilling. Når projektet er ført ud i livet, kan man gå videre til det næste projekt. Det kan være ved samme virksomhed, men det kan også være ved en ny. Det giver en stor diversitet i de arbejdsopgaver man udfører, men har det til fælles, at man vedbliver med at opbygge erfaring indenfor projektledelse. Der findes en lang række forskellige projektledelse kurser i dag, men fælles er, at man bliver klædt på til at håndtere en bred vifte af forskelligartede arbejdsopgaver. Det er langt mere moderne at uddanne sig til projektleder i dag, da arbejdsmarkedet er mere flygtigt, end det var for få år tilbage. Når man deltager i projektleder kurser, klædes man på til at håndtere projekter indenfor en lang række forskellige sektorer, da det ofte kræver de samme færdigheder at føre et projekt ud i livet, uafhængigt af hvilke branche det er indenfor. Det kan derfor være en fordel at dygtiggøre sig indenfor en projektorienteret retning, frem for en fastlåst uddannelse hvor man er langt mere afhængig af udbuddet af jobs, indenfor en bestemt branche, på det givne tidspunkt.

Projektledelse kurser er en langsigtet investering

Det er en god idé at tage projektledelses kurser, da man får et universelt kendskab til hvilke dynamikker, der er på spil, når et projekt føres ud i livet. Det kan være alt fra hvordan man motiverer ansatte i frivillige projekter, når en løncheck ikke er incitamentet til at arbejde, til hvordan man skaber en god og bæredygtig struktur, så et projekt ikke dør halvvejs i processen. Man får således både viden om incitamentstrukturer, samt nyttig ledelsesteori til at applicere på virkelighedens projekter.

Se mere om projektledelse kurser her: http://www.viauc.dk/videreuddannelse/privatevirksomheder/Sider/private-virksomheder.aspx

 

Læs meget mere om projektledelse:

Tag et kursus i projektledelse

Projektledelse – tag styringen på jobbet

Share

Tags: , , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne