Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Organisationsudvikling styrker resultaterne

no comment
Skab en god hverdag (foto hansentoft.dk)

Skab en god hverdag (foto hansentoft.dk)

For at kunne trives i hverdagen, er det for mange rigtig vigtigt, også at trives på arbejdspladsen. Vores karriere er blevet en enormt vigtigt indikator for succesen i vores liv, og karrieren er blevet en klar identitet for mange. Det er på godt og ondt. For ofte er det rigtig givende at gå op i sin karriere og bruge tid og energi på at stimulere sin intelligens og stille sig selv nye udfordringer hele tiden. Desværre er karrieren også den største årsag til stress og depressioner rundt omkring. Derfor bør man balancere sit privatliv og sin karriere, sådan at det ene ikke overtager det andet. Kan man finde en naturlig og behagelig balance, er det klart at foretrække.

Succes på arbejdspladsen giver glæde

For mange ledere – både de allerøverste såvel som diverse afdelingsledere – er det vigtigt at deres organisation fungerer. Hvis det organisatoriske ikke er på plads, eller hvis man mangler resultater, kan man risikere at tilbringe mange lange nætter med hovedpine, og bekymringer. Man skal dog for alt i verden undgå at blive apatisk og blot se til, mens tingene bliver værre og værre. Man skal i stedet forsøge at løse problemet, der hvor problemet er opstået. Ofte opstår problemerne i organisationen, fordi det ikke er lykkedes, at eksekvere den givne strategi, man ønsker at føre ud i livet.

Organisationsudvikling styrker resultaterne

Der er ikke nogen tvivl om, at hvis man ønsker at ændre på noget i sin organisation, kan et sådant indgreb være yderst besværligt – og man skal træde varsomt. Der er ofte mange interesser på spil, når det gælder det organisatoriske i en virksomhed. Derfor kan man med fordel søge hjælp udefra og komme langt lettere igennem nødvendige forandringer. Det kan både være hjælp til at ændre strukturen i strukturen eller hjælp til at udvikle nye strategier. Organisationsudvikling kan i hvert fald bruges til at opnå de ønskede resultater.

Find organisationsudvikling her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/consulting/organisationsudvikling/

 

Læs meget mere om organisationsudvikling her:

Kursus i organisationsudvikling skaber rammer for fornyelse

Organisationsudvikling: Hvem gør hvad?

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne