Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

MBA København ruster og skaber kompetente ledere

1 comment
Tag styringen med en uddannelse i executive management (foto se-institute.dk)

Tag styringen med en MBA (foto se-institute.dk)

Med en MBA København kan man blive introduceret for det erhvervslige og de spilleregler, der gør sig gældende, hvis man ønsker at arbejde indenfor erhvervslivet. Uddannelsen ruster en fagligt med både erfaring og teori, så man senere hen kan komme ud og praktisere det. Praksis afhænger i høj grad af teoretisk viden og erfaring. Det handler om at kunne få disse til at spille sammen. Derfor er uddannelsen lige dele praksis og teori, hvilket skaber den bedste sammenhæng for kursisten.

Case og teori

Grundlæggende er kurserne case-bundne, hvilket vil sige, at den tilrettelagte teori er bundet til konkrete erfaringer. Det gør det nemmere i den forbindelse både at anvende og diskutere teori, når der findes virkelige erfaringer bag teorierne. Det gør det samtidig også muligt rent faktisk at lære noget af andre erfaringer samt at lære principperne i fagligt at kunne reflektere over disse. Grundlæggende er al teori på uddannelsen bundet til virkelige erfaringer og forsøg. Dette er med til at gøre uddannelsens struktur og sigte bedre og mere praksisorienteret. Senere hen vil man nemlig få mulighed for at selv at praktisere det man har lært, når man kommer ud i praktik. Praktikopholdene er nemlig lagt sådan, at man får mulighed for at praktisere sin viden på en virksomhed. Her er det muligt på egen hånd at erfare, hvad det vil sige at arbejde i en professionel virksomhed.

Læring i fællesskab

En MBA København ruster en med både erfaring og viden, så man er i stand til senere hen at blive en dygtig og vidende ansat eller leder i en virksomhed. Man bliver i løbet af uddannelsen introduceret for de forskellige principper, der udmærker praksissen i erhvervslivet. Med ligesindede, andre kursister bliver man dygtigere til faget. En MBA københavn skaber fremtidens ledere.

Læs meget mere om MBA København her

Se mere uddannelse her:

Bliv mere kompetent med mba insead

Nyd Danmarks skønneste by med uddannelsen mba København

Share

Tags: , , , , , , ,

One Response to “MBA København ruster og skaber kompetente ledere”

  1. […] MBA København ruster og skaber kompetente ledere […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne