Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Man kan videreuddanne sig med en akademiuddannelse

no comment
Kom videre med en akademiuddannelse (foto viauc.dk)

Kom videre med en akademiuddannelse (foto viauc.dk)

Mere end nogensinde før er der opmærksomhed på den del af den danske befolkning, der ikke er i arbejde. Det er en enorm byrde for samfundet, hvis der er for mange ledige. Der vil altid være en naturlig arbejdsløshed, men det er altid godt at forsøge at gøre arbejdskraften mere attraktiv. Videreuddannelse og efteruddannelse er en af måderne at gøre dette på. En akademiuddannelse er et eksempel på noget sådant.

En akademiuddannelse er en god måde at videreuddanne sig på. Den tages selvsagt på et eller andet akademi. Der findes mange forskellige akademier i Danmark. Nogle vil være specialiserede indenfor handel, markedsføring og økonomi, mens andre har forskellige andre uddannelsesområder.

Fælles for akademiuddannelser er, at de ikke tager så lang tid. Man kan altså på relativt kort tid tilegne sig nogle helt nye kompetencer, der er lige til at tage i brug på arbejdsmarkedet. Det er netop dette, der ligger i videreuddannelse og efteruddannelse. Ofte vil der ikke være tale om, at man lærer noget helt nyt, men man kan i stedet supplere den uddannelse, man allerede har taget, eller man kan styrke en af sine interesser. Man kan dog også tage en akademiuddannelse ud fra en lyst til at ville prøve noget nyt.

Med en akademiuddannelse har man noget ekstra at skrive på sit CV, der adskiller én fra alle de andre ansøgere. Det vil sikkert lyse positivt op i ens ansøgning, at man har været noget ekstra uddannelse igennem. Det sender også et signal om, at man har været villig til at gøre noget ekstra for at få et godt arbejde.

Der er altså mange fordele ved at videreuddanne sig på en akademiuddannelse. Der er helt sikkert også et akademi i dit lokalområde, der udbyder forskellige akademiuddannelser.

Læs mere om akademiuddannelser her.

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne