Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Lederudvikling er en nødvendighed for selv de mest erfarne

3 comments
Kunne din virksomhed bruge lederudvikling? Det kan de fleste (foto hansentoft.dk)

Kunne din virksomhed bruge lederudvikling? Det kan de fleste (foto hansentoft.dk)

Nogle mennesker er de fødte ledere, siger man, men dygtige ledere i erhvervslivet er ikke født til posten. Ledelsesstrategier og ledelse er en uddannelse i sig selv, og ledelse er en flytbar og flydende størrelse. Hvad, der kendetegnede en god leder for ti år siden, er ikke nødvendigvis en dygtig og kompetent leder i dag. Med kurser i ledelse sikres det, at du er opdateret på de nyeste tendenser indenfor ledelse, hvilket i sidste ende vil sikre dig og din virksomhed en bedre fremtid. Kurser i ledelse er en dermed en god ide, hvad end du er ny eller erfaren.

En dygtig leder er selvfølgelig fagligt stærkt, social intelligent, beslutsom og selvsikker, men dygtig ledelse kan være mange ting. I disse år er fokus på samarbejde, coaching, frihed og motivation. Det er moderne nøglebegreber, som dine kollegaer og ansatte forventer, at du navigerer efter.

Lederudvikling skal bunde i virksomhedens behov

For at lederkurserne skal blive en succes, må der navigeres efter håndgribelige og målbare løsninger. Reflekter og gør dig bevidst, om du mangler egenskaber. Lederkurserne bør desuden tage udgangspunkt i strategiske planer og målsætninger. Lederkurser skal gennemføres med psykologer, coaches og eksperter fra universiteterne, der kan give præcis og kompetent undervisning. Forløbene skal overskuelige, og de skal gerne kunne forenes med arbejdsgangen, så du ikke skal være fraværende i din daglige gerning. Er du i tvivl om, hvilken hylde du passer til, kan du altid kontakte konsulentfirmaerne og få vejledning og rådgivning. Der vil oftest altid være et tilbud for dig og dine behov.

Læs mere om lederudvikling her: http://www.hansentoft.dk/vi-tilbyder/lederudvikling/

Share

Tags: , , , ,

3 Responses to “Lederudvikling er en nødvendighed for selv de mest erfarne”

  1. […] Kan man være sikker på succes? Nej, men med de rigtige redskaber, er det meget sandsynligt, at fokus på udvikling også fører til øget succes. For de mere erfarne kan det være en god ide med udvikling inden for lederudvikling. […]

  2. […] Lederudvikling er en nødvendighed for selv de mest erfarne […]

  3. […] Lederudvikling er en nødvendighed for selv de mest erfarne […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne