Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Ledelsesudvikling er vigtigt – sådan gør du det bedst

1 comment
I kommer ikke udenom ledelsesudvikling (Kilde: Flickr.com)

I kommer ikke udenom ledelsesudvikling (Kilde: Flickr.com)

Hvis et firma vil se rigtig gode resultater, er stort set alle om, at en god ledelse er vigtig. Det er vigtigt, at de ansatte bliver behandlet på den rigtige måde, har et gå-på-mod og en lyst til at yde en ekstra indsats i dagligdagen. Men hvordan bliver man så en god leder, og hvordan gør man det her med ledelsesudvikling – det kan du få lidt inspiration til her.

Ledelsesudvikling: Sådan bliver du en god leder for virksomheden

Ledelsesudvikling er mange ting. Man kan ikke beskrive det helt kort og enkelt eller opstille helt konkrete svar på, hvad der skal til for at blive den bedste leder. Det handler meget om, at man finder sin egen stil som leder. Er opmærksom på hvad man giver udtryk for, og hvordan man behandler sine medarbejder og gør sig overvejelserne om, at det her skal jeg forbedre, men her er jeg faktisk rigtig dygtig. Det kan være, at du som leder er rigtig god til at lade de ansatte få et stort ansvar i dagligdagen – lader dem bestemme en hel masse, og måske har du erfaringer med, at når du gør det, jamen så yder de ansatte faktisk en ekstra indsats, fordi de føler, at de har et ansvar for, at det her bliver godt.

Den observering af din egen ledelse er vigtig at skrive ned eller huske, for så ved du, at det her er en succes. På samme måde kan det være, at der er noget, du ikke er god til. Måske er du lidt for hård i tonen over for de ansatte, fordi du maske tror, at det virker. Men hvis du gang på gang bare oplever demotiverede medarbejdere, når du har talt lidt hårdt til dem, kan det være, at du skal ændre på det og skabe en mere positiv og opmuntrende tone.

Det hele handler om, at du finder din egen stil, og at du er villig til at udvikle dig. Det handler om at få nogle medarbejdere, som yder det bedste og som er glade og tilfredse med deres arbejde og er det bedste, de kan blive. Søger du mere rådgivning, så find mere og ledelsesudvikling her.

Du kan læse mere om ledelse nedenfor:

Ledelsesudvikling forbedrer dine ledelseskompetencer

Ledelse er nødvendigt i mange sammenhænge

Enhver ledelse skal være i udvikling

Share

Tags: , , ,

One Response to “Ledelsesudvikling er vigtigt – sådan gør du det bedst”

  1. […] Ledelsesudvikling er vigtigt – sådan gør du det bedst […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne