Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Ledelse udvikling gavner ledere og virksomheder

1 comment
Der skal ledere til (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

Der skal ledere til (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

Der har gennem tiden altid været ledere. Det kan være, at dets ansigt udadtil altid har været under udvikling, men det, at der findes ledelse og ledere i samfundet, ser ikke ud til at forandre sig. Der har gennem de sidste århundreder været mange anarkiske protestorganisationer, der har forsøget at ændre på de vilkår, som ledere og ansatte indgår i både i dagligdagen men også i det politiske system. Mens det virker til, at det har været med til at ændre på opfattelsen af rigtig ledelse, har det ikke fjernet behov for ledelse på samfundsplan. Der er stadig behov for at tage beslutninger, og som regel er folk med erfaring indenfor ledelse, de bedste til at tage sådanne beslutninger. Men man kan selvfølgelig altid blive bedre til både at beslutte og kommunikere.

Ledelse kræver ledere

Ledelse udvikling kan anskueliggøre for nystartede og erfarne ledere, hvilke elementer, der ligger til grund for en generel ledelse af virksomheder. Der er mange måder at drive virksomheder frem på, men generelt påskønnes det nu om dage, at ledelsens ansigt udadtil kommer i sociale og kommunikativ maske. Fremfor en autoritativ og straffende ledelsesstil, der ikke længere hører hjemme i det postmoderne samfund. Enevældens tid ses ikke tilbage på med beundring, og det anses ikke som beundringsværdigt at tage egenhændige beslutninger.

Konstruktiv og kommunikativ

Hvis man derfor ønsker at skabe en ledelsesstil, der passer godt med tidsånden og virksomhedens medarbejdere, bør man derfor undersøge, hvordan man kommunikerer og skaber resultater, der både gør folk tilfredse i nuet og i fremtiden. Der skal selvfølgelig også tænkes på tallene i bundlinjen, og de langsigtede ambitioner må gerne være høje. Men der findes en selvsagt konstruktiv måde at skabe resultater på, der både skaber vækst i fremtiden og vækst i mennesket.

Få meget mere information om ledelsesudvikling her:

Ledelsesudvikling er vigtigt – sådan gør du det bedst

Enhver ledelse skal være i udvikling

Ledelsesudvikling forbedrer dine ledelseskompetencer

Share

Tags: , , ,

One Response to “Ledelse udvikling gavner ledere og virksomheder”

  1. […] Ledelse udvikling gavner ledere og virksomheder […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne