Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Ledelse skal kunne skabe balance mellem elementerne

no comment
Ledelse er virksomhedens rygrad (foto viauc.dk)

Ledelse er virksomhedens rygrad (foto viauc.dk)

Ledelse handler ikke bare om at træffe beslutninger og dirigere mennesker. Det handler ligeså meget om at dygtiggøre sig indenfor helt bestemte perspektiver. En virksomhed konstitueres som regel af flere mennesker. Disse mennesker må lære at kommunikere, eksekvere og optimere. Det bliver som sådan kun muligt, hvis der er en slags retningslinje indenfor det kommunikative, det planmæssige og det åndslige at følge. Ledelse handler således om at bygge muligheder og perspektiver på medarbejdernes allerede gældende potentiale. Det store potentiale skabes dog først, når virksomheden begynder at føle sig helt tilpas i de rammer, der eksisterer.

Den gode snak

For at kunne føle sig helt tilpas er det i det moderne vigtigt, at man tager snakken og diskussionen op. God ledelse er lig med god snak, og det bliver således også det, der kommer til at bære virksomheden frem. En virksomhed er kun ligeså god som dens omstilling. Den åbne snak er med til at åbne op for omstilling, præcision og dygtiggørelse. Ved at præcisere den åbne snak således kan man som leder være med til at dygtiggøre virksomheden i at yde sit bedste og formå det største. Det er jo egentlig det, det handler om i sidste ende. Resultaterne afspejler den ledelse, der er sat i stand til føre vejen frem.

En sand harmoni

Når ledelsesstilen er fundet, opleves det som regel også, hvordan andre aspekter af virksomheden også har fået gavn og nytte af den forbedrede optimering. De bedste resultater kommer i kraft af harmoni. Harmoni er jo egentlig altid det, der søges, næsten uafhængigt af faggruppe og specialisering. Men hvad er harmoni egentlig. Det er ikke stilstand, som man godt kunne mistænke. Det er egentlig den umiddelbare forståelse og fordeling af opgaverne, der således bliver ganske umiddelbar og effektiv. Den sande harmoni er, når virksomheden næsten arbejder som smurt med en harmonisk forståelse mellem ledelse og eksekvering.

Bliv bedre til ledelse her

Vi kan bestemt også anbefale disse artikler:

Ledelse udvikling til dig der vil gøre en forskel

Projektledelse kurser giver megen brugbar viden

Ledelse udvikling er fundamental for en god

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne