Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Læs en MBA i verdensklasse på INSEAD Business School

no comment
Tag på business school (foto: se-institute.dk)

Tag på business school (foto: se-institute.dk)

Kvalitet er et diffust begreb. Det kan være svært at sige, hvad der er god kvalitet, og hvad der er dårlig kvalitet. Når det kommer til efteruddannelse, varierer kvaliteten meget. Det skyldes, at det er hot business, og der er nogle kurser, som er lavet med henblik på at tjene penge og ikke på at uddanne.

Selvom det er svært at finde rundt i, kan man dog sikre sig god kvalitet ved at vælge noget, hvor man er sikker på, at kvaliteten er i orden. Men hvordan gør man så lige det? Det kan man gøre ved at vælge en institution, som er anerkendt på verdensplan. Det er for eksempel tilfældet med INSEAD Business School.

Hvis man vælger en institution, som har troværdighed i sig selv, behøver man ikke bekymre sig om kvaliteten på samme måde. Det skyldes, at de store anerkendte universiteter ikke lægger navn til noget, de ikke kan stå ved. Du kan med andre ord i høj grad være sikker på at få god kvalitet.

En MBA fra INSEAD giver muligheder

INSEAD Business School er en international skole, som udbyder lederuddannelser på verdensplan i verdensklasse. INSEAD ligger i toppen på listen over de business schools, der har uddannet flest CEOS fra de største virksomheder i verden. Det siger ikke så lidt.

Med en sådan MBA får du reelle kompetencer, du kan bruge til noget i praksis. Desuden får du en MBA i en klasse for sig. Det i sig selv kan være med til at vise din omverden, at du tager dig selv og din karriere seriøst. På den måde kommer du tættere på at blive en leder – eller blive endnu bedre, hvis du allerede er leder.

Det kan fungere som springbrættet til jobskifte eller karrierespring. En MBA fra INSEAD giver muligheder. Derfor er det investeringen værd.

Læs mere om MBA INSEAD her

Se mere her:

Bliv mere kompetent med mba insead

mba århus – tag en uddannelse i business og marketing i århus

Share

Tags: , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne