Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Kurser sikrer at undervisningen følger med tiden

no comment
Kurser (Foto: sondagsavisen.dk)

Kurser (Foto: sondagsavisen.dk)

Verden er foranderlig. Heldigvis. Alt levende er i konstant udvikling. Underviser du unge mennesker, kan det derfor være en god ide med løbende supplerende kurser, der sikrer, at din undervisning er up to date. Det vil være både befordrende for dig og dine elever. Fra vi er færdiguddannede til vi skal på pension, går der gerne halvtreds år, og det er derfor nødvendigt med videreuddannelse og kurser, hvis vi skal holde uddannelsesniveauet som et af verdens bedste.

Der tilbydes et hav af kurser i alt fra naturfag, temadage, dansk på forskellige trin osv. Det kan være en glimrende måde at få nye indlæringsteknikker og inputs til sin undervisning. Kan man for eksempel fange de ældre elevers opmærksomhed, hvis man inddrager rap-tekster i undervisningen? Det er blot et eksempel på moderne undervisning.

Køb kurser til skolen

Der er løbende et hav af kursustilbud, men det er ikke sikkert at netop det kursus, der ville passe dig og din skole bedst er ledigt og tilgængeligt på det et passende tidspunkt. I sådan et tilfælde kan man oftest købe et færdigt kursus, og få en underviser ud på skolen i nogle dage. Kan bjerget ikke komme til Muhammed, må Muhammed komme til bjerget, og således vil det ikke være noget problem at få en kursusunderviser ud, og I vil som lærere spare logistisk arbejde og blive i de vante rammer.

Det er desuden oftest muligt at bestille et kursus ud fra helt egne præferencer og behov.

Læs mere om kurser her:

http://www.via.dk/efter-og-videreuddannelse/kurser-og-moduler
Share

Tags: , , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne