Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Kurser og efteruddannelse til private og virksomheder

1 comment
Et kursus er godt for alle ind imellem (Foto: sondagsavisen.dk)

Et kursus er godt for alle ind imellem (Foto: sondagsavisen.dk)

Hvis du er gået tør for ideer til den næste tekst, du skal skrive, eller trænger til at få nogle tips til, hvordan du får gjort ting hurtigt og effektivt, så skulle du tage at overveje et kursus eller en efteruddannelse.

Kurser kan sætte fokus på de områder, hvor du falder igennem. De områder, hvor du måske kommer til at sætte dig med noget andet, end du burde, hvorefter du sidder med opgaven sent om aftenen med trætte øjne og tunge hænder. På et kursus i planlægning og tidsprioritering kan du lære, hvordan du undgår disse situationer.

Den samme måde at lære at prioritere og omlægge tid findes også til virksomheder. Her kan hele virksomheder coaches i, hvordan I bedst muligt når frem til en effektiv arbejdsgang og en entusiastisk arbejdsstemning. Det kan være svært, fordi man falder ind i mønstre og får rutiner, der kan være hæmmende. På kurser kan du som privatperson såvel som i en virksomhed lære at bryde med disse mønstre.

Hvad har du brug for?

Som mennesker er vi forskellige, derfor er det også forskellige områder, vi falder igennem på – eller bare ikke føler os stærke nok. Det kan der arbejdes og rettes op på.

Det handler ganske enkelt om at være klar på at bryde op for at bygge nyt på. På kurser har du muligheden for at blive guidet af professionelle. Du vil opleve, at det hurtigt bliver lettere at skrive dine ting færdigt, så du får plads til andre sjove ting i hverdagen, og måske hænger der også lidt mindre over dit hoved så.

Kurser findes til alle fra pædagoger til børsmæglere, det handler blot om at finde ud af, hvilke kompetencer du trænger til at få specificeret og hvilke emner, du ikke føler, du kender nok til – eller blot gerne vil lære mere om. Der findes kurser til det hele.

Se mulige kurser her

Share

Tags: , , ,

One Response to “Kurser og efteruddannelse til private og virksomheder”

  1. […] Læs mere om kurser og efteruddannelse til private og virksomheder her […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne