Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Kom videre i livet med et AMU kursus

no comment
Der er ingen grund til at hænge fast (foto viauc.dk)

Der er ingen grund til at hænge fast (foto viauc.dk)

Det er de færreste mennesker, der kan holde ud at have det samme arbejde hele livet. Vi kan alle nå til et punkt, hvor vi trænger til nye udfordringer, eller vi har brug for et nyt arbejde i et økonomisk perspektiv. Det kan dog være svært at finde det, der skal være trinbrættet til det nye job. Mange arbejdsgivere stiller i dag skærpede krav til jobansøgere. Derfor kan det være en god idé at tage en eller anden form for uddannelse, der kan kvalificere én til at varetage andre arbejdsopgaver. Hvis man vælger en kortere uddannelse som for eksempel et AMU kursus, så kan man hurtigt blive mere attraktiv for arbejdsgivere og samtidig få sig en god uddannelse, som kan bruges hele livet igennem.

Værd at vide om AMU kurser

Et AMU kursus er kort sagt et brugerbetalt studie, der på kort tid uddanner eleven på et givent område. Danmark er jo et land, som rummer utallige muligheder for uddannelse på forskellige områder, og AMU kurser er gode eksempler på dette. De kan berøre alt lige fra markedsføring, detail og handel over til ledelse, projektledelse og forandringsledelse. Med et AMU kursus kan man altså dyrke en interesse, som man allerede har beskæftiget sig meget med, men det kan også være et middel til at udvikle nogle helt nye talenter, som man tidligere ikke har gjort så meget ud af at dyrke.

Tag et AMU kursus ved siden af dit arbejde

Mange uddannelser i Danmark henvender sig også til dem, der gerne vil beholde deres arbejde ved siden af uddannelsen. For eksempel kan et alment AMU kursus i mange tilfælde tages på deltid, så man for eksempel kan være i skole i nogle dage og arbejde andre. Det kan også være man kan tage det som aftenkursus.

AMU kursus – læs mere her

Share

Tags: , , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne