Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Kickstart fremtiden med en akademiuddannelse

1 comment
Akademiuddannelse (Kilde: Flickr.com)

Akademiuddannelse (Kilde: Flickr.com)

Der findes en lang række akademiuddannelser, som du kan søge, hvis du gerne vil styrke dine kompetencer inden for et fag, du allerede kender, eller et, der er mere eller mindre nyt for dig. Underviserne på uddannelserne har alle stor erfaring inden for deres fag, og de kan give en hel masse videre til dig, der tørster efter mere viden.

Så hvad enten du interesserer dig for sociale forhold, ledelse og forvaltning eller måske pædagogik, så er der en uddannelse for dig. Desuden kan du kombinere de forskellige fag og tilføje dit valg af uddannelse elementer fra de andre uddannelser, der tilbydes.

En akademiuddannelse kan tages over kortere og længere tid

Så derfor er det helt op til dig, hvad der passer dig bedst. Måske er du et sted i dit liv, hvor du har tid til at tage en uddannelse på fuldtid. Det vil da komme til at tage et år at færdiggøre uddannelsen. Hvis du ikke har al den tid til rådighed, kan du tage uddannelsen over tre år på deltid. På den måde kan uddannelsesforløbet tilpasses den der har tiden, og den, der ikke har.

Nogle akademiuddannelser kræver ikke din fysiske tilstedeværelse på dele af kurset, fordi delene tages over internettet. På den måde bliver det i hvert fald muligt for alle at være med. Derudover har du også mulighed for at følge et fag gennem enkeltstående kurser i stedet for at tage hele uddannelsen.

Akademiuddannelsen er altså et oplagt valg for dig, der gerne vil have en kort uddannelse, så du kan komme ud i verden og i gang. Eller dig, der allerede har en uddannelse inden for et bestemt felt og gerne vil have styrket din faglighed. Det kan ske tilbage på skolebænken, hvor du bliver opdateret inden for den nyeste viden omkring dit fag. På den måde kan du komme tilbage i spillet som en endnu mere værdifuld medarbejder.

Find informationer om akademiuddannelse her

Share

Tags: ,

One Response to “Kickstart fremtiden med en akademiuddannelse”

  1. […] sagtens vare hele livet, hvis man har modet og lysten til at blive ved med at lære og udvikle sig. Uddannelser til voksne ligger uden for det ordinære uddannelsessystem, og de kan nemt tilpasses, så de passe […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne