Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Hvorfor tage en diplomuddannelse?

no comment
Diplomuddannelse (Kilde: Flickr.com)

Diplomuddannelse (Kilde: Flickr.com)

Du får andet end et diplom, når du tager en diplomuddannelse. Du får en ordentlig spand teoretisk viden med dig i rygsækken. Og det er indenfor mange forskellige fag, alt efter hvad du finder mest interessant. En diplomuddannelse er for dig, der allerede har en videregående uddannelse, som du ønsker at bygge videre på. Du kan tage dele af uddannelse eller gå all in og tage den 2-årige. Du kan også bruge en diplomuddannelse til at søge videre på en kandidat- eller en masteruddannelse.

Diplomuddannelse – hvad du kan vælge i mellem

Der er et hav af forskellige uddannelser. Vælg indenfor sundhed, pædagogik, sociale forhold, ledelse eller noget helt andet. Vælger du for eksempel sundhed kan du lære om psykiatri, og om hvordan mennesker med psykiske lidelser har brug for varierende former for hjælp og støtte på forskellige tidspunkter. Her lærer du om, hvorfor det er vigtigt at sætte fokus på samarbejdet mellem de forskellige systemer og tværfagligheden i indsatsen overfor mennesker, der har psykiske lidelser.

Du kan også vælge en helt anden vej. For eksempel kan du vælge at læse ledelse. Diplomuddannelsen i ledelse er vigtigt for både nuværende og kommende ledere. Du vil få mulighed for at sætte dine praksiserfaringer i spil med relevant teori inden for de områder, der interesserer dig.

En tredje mulighed er at tage en teknologisk diplomuddannelse inden for teknik og miljø. Mange virksomheder møder stigende krav inden for energi og miljø, og uddannelsen anlægger et ledelsesperspektiv på energi og miljø, hvilket betyder, at der vil være en overordnet, strategisk til emnerne.

 

Er du interesseret i at tage en diplomuddannelse, så se et stort udvalg her.

Share

Tags: , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne