Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Forny din viden med en diplomuddannelse i kriminologi

1 comment
Diplomuddannelse i kriminologi (Foto: kuc.dk)

Diplomuddannelse i kriminologi (Foto: kuc.dk)

Selvom regeringen gør, hvad de kan med akutjob og så videre, så er det stadig ikke nemt at få arbejde i disse tider. I 2012 er der cirka 100.000 flere ledige, end der var i Danmark lige inden finanskrisen brød ud. Heldigvis er der dog mange muligheder for at holde sig beskæftiget, selvom det er direkte er på arbejdsmarkedet. En af muligheder er at læse videre. Du kan jo selvfølgelig godt søge stillinger ved siden af, at du udvider din viden indenfor det felt, du beskæftiger dig. Et eksempel på en videreuddannelse er den diplomuddannelse, der kun henvender sig til personer, der har praktisk erfaringen indenfor det emne, du vælger at læse. Det kan for eksempel være kriminologi.

Bliv fordybet i kriminaliteten

Med en diplomuddannelse i kriminologi får du en dybere viden indenfor kriminalitet. Du bliver præsenteret for forskellige emner, der vedrøre dig i dit arbejde. Det kan være, hvordan Danmark forebygger kriminalitet, og om dette så er den rigtige måde at gøre det på. Her kan du komme til at fordybe dig i forskellige former for forebyggelse. Du kan også komme til at studere kriminalitetens årsager og konsekvenserne for vedkommende, der udøver kriminalitet. Dette er blot noget af det, der venter dig, hvis du vælger at tage en diplomuddannelse i kriminologi. Uddannelsen henvender sig til fagpersoner. Det vil sige ansatte eller tidligere ansatte i politiet, retsvæsnet eller kriminalforsorgen. Det kræver som sagt, at du har arbejdet nogle år indenfor disse erhverv.

Læs mere her

Share

Tags: , , ,

One Response to “Forny din viden med en diplomuddannelse i kriminologi”

  1. […] de forskellige diplomuddannelser her! Du kan også læse mere om diplomuddannelsen i kriminalogi her. Eller om diplomuddannelsen i erhvervspædagogik […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne