Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Find en skandinavisk ansat med nordic headhunting

no comment
Dig om nogle år? (foto hansentoft.dk)

Brug headhunting til at finde den rette kandidat (foto: hansentoft.dk)

I en verden, der er præget af en stigende grad af globalisering, er det vigtigt at knytte bånd på tværs af landegrænser, så man er klar til at udvide på et internationalt plan, hvis muligheden byder sig. Selvom de kulturelle forskelle mellem Danmark og vores skandinaviske nabolande er til at overse, vil der alligevel altid være en klar fordel i at ansætte en lokal, når der skal åbnes en international filial eller forhandles med internationale samarbejdspartnere. En lokal vil bare altid have det bedste forudsætninger for at begå sig på hjemmemarkedet, uanset hvor meget en udlænding måtte prøve- Nordic headhunting er altså i høj grad relevant for virksomheden, der ønsker at rette blikket mod Norge og Sverige.

Brug nordic headhunting til at udvide dit netværk

Ved at hyre professionel hjælp til nordic headhunting vil du sikre dig, at du får muligheden for at finde den bedste medarbejder, der er til rådighed. Som dansk virksomhed kan det virke uoverskueligt at igangsætte en rekrutteringsproces på et område, hvor man ikke har tidligere erfaring eller et tilgængeligt netværk. Derfor kan virksomheder specialiseret i nordic headhunting tilbyde en fremragende løsning, som giver din virksomhed mulighed for at trække på et stærkt netværk af de bedste firmaer og medarbejdere på markedet.

Nordic headhunting stiller fokus på internationale forskelle

Virksomheder med erfaring inden for nordic headhunting vil udover kulturelle forskelle også have fokus på og indsigt i lovgivningsmæssige forhold, der kan have betydning for ansættelsen. Selvom der generelt set ikke er det store skel mellem især dansk og svensk lovgivning, kan konsulenter med ekspertise i nordic headhunting alligevel identificere de områder, hvor der kan være juridiske faldgruber. Dermed kan det sikres, at hverken den ansættende virksomhed eller medarbejderen kommer i klemme i internationale lovgivningsstridigheder.

Få kyndig vejledning til din næste ansættelse og modtag stærk rådgivning inden for nordic headhunting hos Hansen Toft

Læs mere om headhunting her:

Headhunting hjælper dig med din kandidat i Danmark

Headhunting firmaer – fordi det handler om at skabe det rette match!

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne