Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Find den helt rigtige business school til efteruddannelse

2 comments
Videreuddannelse (Billede: Flickr.com)

Tag en uddannelse på business school (foto: se-institute)

Efteruddannelse er nødvendigt, hvis du vil holde dig aktuel på arbejdsmarkedet. Det er de færreste, der kan nøjes med én uddannelse, men må tager efteruddannelse på eksempelvis en business school. Her er det normalt at læse eksempelvis ledelse eller at udvide nogle kompetencer, som man særligt vil bruge i sit arbejdsliv. Man kan på den måde med uddannelse vinkle hvilken retning ens karriere skal i. Det er dog vigtig at undersøge markedet og finde ud af, hvad der er brug for. Der er ofte nogle retninger, som der særligt er brug for, fordi der altid er brug for særligt specialiserede folk, men ikke 100 med det samme speciale.

Du kan i denne tekst læse om, hvad du kan læse af efteruddannelse på en business school og hvilke muligheder, der er for at kombinere skole og arbejde. Samt få anbefalet en god business school i Danmark, der er anerkendt herhjemme og har gode kontakter til udlandet.

 Hvad du kan tage af uddannelse på en business school

Der er mange muligheder for, hvad du kan tage af efteruddannelse på en business school. Det du som oftest gør, er at arbejde med nogle af de kompetencer, du gerne vil have udvidet. Arbejder du eksempelvis som leder, måske mellemleder, men vil gerne have en bedre stilling, så kan du arbejde med dine lederegenskaber. Det kan du gøre i kombination med offentlig ledelse eller andet.

Modulerne er bygget op sådan, at du stadig kan passe dit arbejde, fordi du kan skubbe dem som du vil. Du behøver derfor ikke at tage lange perioder fri, for at tage en efteruddannelse.

Hvis du vil læse mere om efteruddannelse, så er Scandinavian Executive Institute er et godt valg af business school.

Du kan læse mere om efteruddannelse hos dem – eksempelvis efteruddannelse i offentlig ledese  – på Scandinavian Executive Institutes hjemmeside her

du kan også læse mere om business schools her:

European business school – det næste skridt i din karriere

Business school – det næste trin i din karriere

 

Share

Tags: , , ,

2 Responses to “Find den helt rigtige business school til efteruddannelse”

  1. […] Find den helt rigtige business school til efteruddannelse […]

  2. […] Find den helt rigtige business school til efteruddannelse […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne