Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Få gang i økonomien med virksomhedsudvikling

1 comment
Forretningsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Sæt fokus på virksomhedsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Som etableret virksomhed kan en ledelse nemt falde af på den i forhold til udvikling. Virksomhedsudvikling kan hurtigt blive reduceret til et månedligt medarbejder eller ledelsesmøde, hvor I skriver nogle rigtig gode idéer på et par gule lapper og så ellers drikker kaffe for resten. Det er også rigtig godt. Både idéerne og kaffedrikkeriet, men ville det ikke være dejligt, hvis nogle af idéerne blev ført ud i livet? Det er nemmere sagt end gjort og omkring 80 procent af alle strukturændrings ideer bliver på papiret og det er måske godt det samme, for langt fra 2 ud af 10 idéer er gode idéer. De fleste ledelser eller medarbejdergrupper kan kradse en håndfuld udemærkede idéer ned, men de færreste kan komme med bare én holdbar idé. Idéer skal have plads og der skal være mange af dem, men de der er skal der arbejdes med, for én semi-god idé kan måske føre til en rigtig god idé gennem research og fokuseret arbejde.

Den vigtigste grund til, at nogle idéer ikke bliver til noget, er at vi har glemt hvad formålet med virksomhedsudviklingen er. Grunden er ganske enkelt, at udvikling giver bedre økonomi. Omvendt kan man sige, at hvis en bedre økonomi ikke er slutresultatet for en virksomhedsændring, så er der ikke megen grund til at lave ændringen. En ændring kræver nemlig meget og det er vigtig, at ledelsen ikke spilder medarbejdernes dyrebare tid med forsøg med virksomhedsudvikling.

 En skræddersyet virksomhedsudvikling

Det er forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvordan virksomhedsudviklingen bedst foregår og hvilke procedurer, der er bedst for virksomheden. Derfor kan det også være rigtigt godt at få et konsulenthus med speciale i netop din branche eller virksomhedstype til at hjælpe dig med at udvikle din virksomhed.

Se mere om virksomhedsudvikling her

Der er mere viden at finde her:

Få din virksomhed på rette kurs med virksomhedsudvikling

Virksomhedsudvikling er en genvej til resultater

 

Share

Tags: , , , , ,

One Response to “Få gang i økonomien med virksomhedsudvikling”

  1. […] Få gang i økonomien med virksomhedsudvikling […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne