Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Executive Management holder et højt fagligt niveau

no comment
Tag styringen med en uddannelse i executive management (foto se-institute.dk)

Tag styringen med en uddannelse i executive management (foto se-institute.dk)

Det er vigtigt, at man ved, hvordan man er en dygtig leder. Det er nemlig ikke bare lige ud af landevejen. Ledelse handler nemlig om mennesker. Det er dem, man skal lede, og det er derfor afgørende, at man er klog på forskellige typer. Er man i forvejen menneskekender, så er det klart en fordel. Jo bedre man er til at aflæse folks signaler, jo bedre kan man også håndtere de situationer, man kommer ud for. Enhver god leder ved, at alle ikke skal behandles ens. Gør man det, så kan det have ret store konsekvenser. Dermed ikke sagt at man skal forskelsbehandle folk – naturligvis ikke – det handler derimod om at være skarp på, hvad den enkelte har brug for i en given situation. Det er til hver en tid lederens opgave at kunne se dette. Det er imidlertid også det, der er det sværeste ved at være leder. For hvordan sikrer man sig, at alle altid trives. Det kan man naturligvis ikke, men man kan handle proaktivt og forebyggende og gøre sit til, at alle har det så godt som muligt.

Kommunikationen er alfa og omega i den flade organisation

De fleste organisationer i Danmark er flade. Den hierarkiske opbygning vi stadig ser visse steder i udlandet er blevet outdated. Det betyder, at der er en langt større informationsudveksling mellem ledelse og ansatte. Derfor er det afgørende, at man er retorisk og kommunikativt dygtig. Der kan gå enormt meget information tabt, hvis man ikke er skarp i sin kommunikation.

Executive Management holder et højt fagligt niveau

Det er vigtigt, at man søger sin legitimitet og autoritet som leder ved at være dygtig. Det er langt den bedste måde at opnå respekt blandt sine ansatte. Man kan altid blive en bedre leder, og derfor er det godt at blive ved at uddanne sig. Executive Management er et oplagt skridt på vejen.

Se på executive management her: http://www.se-institute.dk/uddannelser/toplederuddannelse/

Share

Tags:

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne