Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Er du ledig eller ønsker du at opkvalificere dig? Tænk AMU!

no comment
Et kursus sætter dig i gang (foto viauc.dk)

Et kursus sætter dig i gang (foto viauc.dk)

At komme tilbage på arbejdsmarkedet efter en længere ledighedsperiode er en stor prøvelse for langt de fleste – og det er langt fra alle det lykkes for. Derfor kan et AMU-kursus være noget for dig. Men et AMU-kursus er ikke kun for ledige – det er også for dem, der ønsker at dygtiggøre sig yderligere. AMU-kurser dækker over følgende pædagogiske områder; dagsinstitutioner, dagpleje, familiepleje, klub, kurser for ledige og socialpædagogik.

Værd at vide om AMU

Kurserne tager udgangspunkt i deltagernes viden og erfaring og er udviklet til både faglærte og ufaglærte. Uddannelserne giver mulighed for indhentning af ny viden, inspiration og sparring. Det er en effektiv måde at tilegne sig nye faglige kompetencer på og samtidig er der mulighed for at udvide sit netværk. Alle uddannelserne giver landsdækkende kompetencer og kan – hvis behovet er der – tilpasses efter specifikke behov og ønsker. AMU-kurserne er som regel uden deltagerbetaling og er inkluderet i VEU-godtgørelsen for de ufaglærte grupper. Men spørg altid til råds ved din sagsbehandler eller på uddannelsesstedet, hvis du er det mindste i tvivl.

AMU – en mulighed for dig som ledig

En stor del af den danske befolkning står uden arbejde – og det er ikke fordi at virksomhederne skriger højt for at få nye medarbejdere ind. Derfor må man som ledig selv gøre et stort stykke arbejde for at komme i betragtning. Ved at dygtiggøre og opkvalificere sig selv øger man sine chancer for at komme ud på arbejdsmarkedet igen. AMU-kurser er en stor hjælp for dem, som arbejder inden for det pædagogiske område. Tag evt. kontakt til din sagsbehandler eller det nærmeste uddannelsessted for at høre nærmere om, hvad de kan gøre for dig.

AMU for virksomheder

AMU-kurserne giver også mulighed for at uddanne personalegrupper. Så er man virksomhedsindehaver og ønsker at opkvalificere sine medarbejdere er der altså også her en mulighed. Kontakt det nærmeste uddannelsessted og hør nærmere om dine muligheder.

Læs mere om hvad AMU-kurser kan gøre for dig

 

Se flere indlæg om AMU kurser:

Amu kurser gør det lettere at komme ind på arbejdsmarkedet

Amu kurser gør dig klar til arbejdsmarkedet

Styrk dine kompetencer på AMU kurser

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne