Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Energien kan genoplades på et weekendophold for 2 personer

no comment

Gode rammer for mødet (foto: sorup.dk)

I Danmark er det særdeles normalt at lægge det meste af sit overskud på sit arbejde, og måske hverdagen er så tæt pakket, at det ikke føles muligt at genoplade i de vante omgivelser? Netop derfor er det blevet populært at rejse væk fra hverdagens ræs, for igen at kunne returnere med ny energi, større overskud samt mod på igen at give den en skalle på arbejde såvel som i det private. Denne rejse behøver dog ikke være hverken tidsligt lang eller fysisk befinde sig langt væk – at planlægge et weekendophold i Danmark med sin partner er nemlig helt ideelt. Fordi køreturen ikke er lang, får I lang tid på destinationen, og der er ikke spildt værdifuld tid. Den korte afstand har også den store fordel, at det virker som en overskuelig rejse, der ikke kræver de store forberedelser. Det betyder, at et weekendophold for to personer nemt kan realiseres, og den forladte energi kan således snarest vende tilbage i kroppen.

 

Et weekendophold for 2 kan vare én eller to overnatninger

Det ideelle ved at arrangere en tur på weekendophold fremfor en rejse til udlandet er, at der ingen tid spildes, og det kan derfor her sagtens lade sig gøre kun at tage en enkelt overnatning. Det betyder, at du og din partner sagtens kan vælge at ankomme fra fredag til lørdag eller fra lørdag til søndag, uden I føler, at turen har været for kort. Det gode ved kun at vælge én overnatning er, at begge parter er indstillede på at få det meste ud af den tid, I har på opholdet, hvorfor det oftest bliver en tur, hvor fokus udelukkende er rettet mod samvær med hinanden og kvalitetstid. At man sagtens kan tage på et weekendophold i én overnatning betyder dog ikke, at det ikke er muligt at overnatte der to dage – for det er er det helt bestemt. Et valg af weekendophold med to overnatninger, betyder naturligvis, at I har god tid på opholdet, og at der er længere tid til at genoplade den tabte energi, men det betyder også, at I på ingen måde behøver at skynde jer med noget i løbet af dagene. Det kan for mange være rart at vide, da et weekendophold på den måde pludselig kan komme til at føles som en miniferie.

 

Forkælelse hører sig til på et weekendophold for 2

Noget af det, som mange glæder sig mest til ved at afbræk fra hverdagen, er forkælelsen. Det vil sige at give sig selv lov til at spise ekstra god mad, der er lavet af andre end en selv, mens man ikke behøver at tænke på opvasken. Derfor er forkælelsen en stor del af pakken, når du og din partner tager på weekendophold, og denne forkælelse kan med fordel begynde med en velkomstdrink, når I først ankommer til hotellet. På den måde er weekenden skudt godt i gang, og I kan blot læne jer tilbage og se frem til, hvilken forkælelse der fremefter venter jer.

 

Et afslappende weekendophold for 2 kan også sagtens rumme akt

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne