Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

En kompetencegivende projektlederuddannelse

no comment
Giv din karriere et skub fremad med uddannelse i projektledelse (Foto: alive.dk)

Giv din karriere et skub fremad med uddannelse i projektledelse (Foto: alive.dk)

Hvis du gerne vil være up to date på arbejdsmarkedet og have et strålende CV, der kan få dig ind i de høje stillinger, så kan du tage en kompetencegivende projektlederuddannelse. Der er endda mulighed for branchespecifik, hvis du tager den på VIA University College.

VIA University College er Danmarks største professionshøjskole med over 2000 ansatte og 18000 studerende. De er fordelt på 9 skoler rundt i Danmark. Blandt andet ligger de i Horsens, Silkeborg og Århus.

Du kan altså dygtiggøre dig lige, hvor du i forvejen bor, og det kan være et friskt pust at hoppe på skolebænken igen og lade en lærer serverer viden for dig. Arbejdsmarkedet kræver nemlig større kompetencer fra de ansatte end nogensinde før. Der er nye organisationsstrukturer og samarbejdsformer, hvilket kræver, at du er omstillingsparat og kan have overskud som leder, selvom du har et skiftende arbejde.

Bliv rustet til projektledelse

Du bliver rustet til at håndtere alle disse fremtidige krav, som du inden længe står overfor. Formålet med uddannelsen er da også, at den går på tværs af brancher, således du kan lære og lade dig inspirere af lignende virksomheder.

På projektlederuddannelsen på VIA University tager de udgangspunkt i din virkelighed. De blander altså din erhvervsfaglige viden med teori. Du vil eksempelvis komme til at arbejde med egne og dine medstuderendes problemer, som de bruger som cases.

På den faglige siden, så får du metoder og værktøjer inden for projektledelse. Efter endt uddannelse vil du altså være i stand til selv at et lave, styre og gennemføre projekter.

Uddannelsen er primært til dig, der allerede nu arbejder med projektledelse på dit job. Derfor kan du også tage uddannelsen, mens du bibeholder dit job.

Tag en uddannelse i projektledelse i dag

Læs mere om projektledelse via nedenstående links:

Tag et kursus i projektledelse

Projektledelse – tag styringen på jobbet

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne