Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

En diplomuddannelse i erhvervspædagogik er en god investering

no comment
Skab en god hverdag (foto hansentoft.dk)

Skab en god hverdag (foto: hansentoft.dk)

Det er altid en god ide at videreuddanne sig. Det handler om at udfordre sig selv, ligesom det handler om konstant at finde nye løsninger og muligheder, mens man stille og roligt kravler og ad karriestigen. Vil man gerne have mest muligt ud af sin faglighed og sin viden, er videreuddannelse altid en god ide. Ved at videreuddanne sig, får man bragt sin eksisterende faglighed i spil. Man får udfordret sig, der bliver stillet spørgsmål til den eksisterende viden, og man bliver ligesom klogere af plenumdiskussionerne. Det er bare lidt sjovere at arbejde og udvikle sig, når man kan se, at det går i en specifik retning. Et diplom i erhvervspædagogik er en investering i en specifik faglighed, der kan føje nye dimensioner til ens eksisterende gebet.

Teori i samspil

Med en diplomuddannelse i erhvervspædagogik bliver man tilbudt en masse teoretisk materiale. Det teoretiske materiale bliver tilbudt i samspil med relevant sociologisk, psykologisk og antropologisk teori. Uddannelsen er derfor en forholdsvis boglig og tung uddannelse med udgangspunkt i studier, undersøgelser og refleksioner. Disse studier og undersøgelser bliver diskuteret i plenum i samspil med praktisk og virkelighedsnære erfaringer. På den måde bliver det teoretiske altid gjort relevant og interessant, og der vil blive opretholdt et åbent og sundt forum under de løbene diskussioner af det faglige materiale.

Stimulerende og lærerigt

Føler man et behov for at videreuddanne sig eller prøve noget helt nyt an, er en diplomuddannelse i erhvervspædagogik en god ide. Man får kompetencer til at undervise og lære fra sig. Med en karriere som lærer på en erhvervsuddannelserne kan man se frem til en arbejdsplads på et lærerigt og stimulerende miljø. De studerende vil være ivrige for at lære, ligesom de også vil blive inspireret af en lærer med lyst og motivation til at lære fra sig.

 

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne