Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

En akademiuddannelse giver adgang til flere jobs

no comment
Uddannelse (Kilde: Flickr.com)

Uddannelse (Kilde: Flickr.com)

Hvis du allerede har en erhvervsuddannelse, er de forskellige akademiuddannelser rundt om i landet en rigtig god måde for dig at øge din kompetencer på. Din erhvervsuddannelse bestemmer, hvilke akademiuddannelser du har adgang til. Du kan nemlig kun tage en akademiuddannelse, inden for det fagområde din erhvervsuddannelse er. En akademiuddannelse kaldes også en VVU. Det står for videregående voksenuddannelse. Og selvom det kan virke hårdt at skulle tilbage på skolebænken, er der mange gevinster ved at uddanne sig senere i livet.

Det er ofte sådan, at voksne, der uddanner sig, får langt mere ud af uddannelse end de unge gør. Som voksen har du mere overskud til at fokusere på den nye viden, du skal have indenbords. Det skal siges her, at der også findes muligheder for andre spændende uddannelser for voksne. Det vigtigste er at sætte sig grundigt ind i markedet og vurdere hvad man gerne vil, hvor man gerne vil hen i fremtiden. Det kan være en god ide at tale med en studievejleder. Du kan finde yderligere inspiration her.

Akademiuddannelser styrker din profil på jobmarkedet

Akademiuddannelser kan især være en god idé her under finanskrisen. Hvis du er blevet arbejdsløs, kan du lige så godt bruge denne periode på at dygtiggøre dig. Det kan nemlig være svært at få et job, selv når finanskrisen er slut, hvis du ikke har været i arbejde i lang tid. Hvis du til gengæld har brugt den tid på at blive bedre inden for dit fag, så bliver det meget lettere at finde et job. Endda selvom finanskrisen måske fortsætter mange år fremover. Det er lidt som at springe foran i jobkøen, hvis du har nogle kompetencer, der bliver efterspurgt på arbejdsmarkedet. Så grib chancen!

Klik her hvis du vil læse mere om at tage en akademiuddannelse!

Share

Tags: , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne