Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Efteruddannelse lærer er en god måde at blive en bedre lærer

1 comment
Støv hjernen af med en efteruddannelse (foto viauc.dk)

Støv hjernen af med en efteruddannelse (foto viauc.dk)

Dem der uddanner børn unge, er netop dem der gør at Danmark er en af verdens førende lande. Det er nemlig lærerne der er baggrunden bag den viden, alt arbejde bygger på. Udover at uddanne børn og unge, er der også mulighed for at undervise voksne, så alt efter hvilken generation man foretrækker at undervise, så er der mulighed for at blive lærer for mange aldre og på alle niveauer.

Nye udfordringer gør efteruddannelse til den gode løsning

Man kan efter man er blevet uddannet som lærer, vælge at videreuddanne sig inden for faget. Dette kan fx være for at man vil undervise i et fag man ikke allerede har uddannelse inden for, eller hvis man vil have mere psykologisk baggrundsviden bag den undervisning man giver.

En af de mange grunde til at det er en god ide at udvide sin viden. En af disse grunde er fx skolereformen. Det er et større og større krav, at lærere kender til hvordan forskellige elever lære og det er forventet af mange lærere at de ved, hvordan man opnår en optimal moderne læring.

Efteruddannelse med et mål

Man kan vælge at efteruddanne sig, så man lærer man at inkludere ”vanskelige børn” i den skolegang man ellers har som en samlet klasse, for man kan nemlig gennem efteruddannelse på de værktøjer, der kan bruges i de sammenhænge, men man kan også holde sig til at lære de generelle værktøjer til, hvordan børn lærer bedst.

Der findes mange forskellige måder, at få denne efteruddannelse på. Måden man vil videreuddannes på varierer hovedsageligt efter, hvad ens mål med uddannelsen er. Om man vil ende med at blive vejleder, skolebibliotekar eller blot have opdatere den viden man allerede har. Lige meget hvad man vælger, vil det dog gøre en mere kvalificeret på en eller anden måde og dermed gøre uddannelsen for alle aldre bedre.

Se på efteruddannelse pædagog hos VIAUC

 

Læs mere om efteruddannelse pædagog her:

Efteruddannelse pædagog – vær bedst inden for feltet

Efteruddannelse pædagog – det er ikke for sent at lære noget nyt

Share

Tags: , , , ,

One Response to “Efteruddannelse lærer er en god måde at blive en bedre lærer”

  1. […] Efteruddannelse lærer er en god måde at blive en bedre lærer […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne