Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Efteruddannelse kan være din fremtidssikring

1 comment
Videreuddannelse er næppe en dårlig idé (foto viauc.dk)

Videreuddannelse er næppe en dårlig idé (foto viauc.dk)

Vi lever i en presset tid, hvor arbejdspladser udliciterer, flyttes eller forsvinder til fordel for producenter og arbejdspladser i udlandet. Det er i virkeligheden ikke noget nyt men en naturlig del af den økonomiske udvikling, der betyder, at vi skal skabe vækst og finde nye arbejdspladser. Tekstindustrien forsvandt fra Jylland, vores største skibsværft forsvandt. Det samme er ved at ske i shippingbranchen, hvor lastbilchauffører og vognmænd udkonkurreres. Vores eneste våben mod tabte arbejdspladser er udvikling og uddannelse. Vi skal finde på alle de ting, som skal produceres andetsteds. Verden forandrer sig og efteruddannelse er helt essentiel.

Måske er du blandt dem, der er i fare for at miste sit job eller står midlertidigt uden for arbejdsmarkedet netop nu. Det er vigtigt at have en fod indenfor arbejdsmarkedet og kunne forsøge sig selv, og derfor må du aldrig gå i stå. Det er et fact at det bedste cv med få undtagelser altid kommer forrest i køen til de nyeste jobs, og derfor bør du tage en efteruddannelse, der kan kvalificere dig og give dig en række kompetencer og en viden, som dine konkurrenter ikke besidder.

Efteruddannelse giver kompetenceløft

Sidste års strategier. Sidste års viden. Det er sidste års succes. En sund virksomhed må aldrig gå i stå. Fremtidsvisioner er vigtige, og man skal være klar på omstilling. Markedet er i konstant forandring, og forbrugerne skal nås på forskellig vis år efter år. Efteruddannelse kan sikre vigtige kompetencer og vigtig viden. Skal dine lederkompetencer for eksempel styrkes?

Læs mere om efteruddannelse her

Share

Tags: , , ,

One Response to “Efteruddannelse kan være din fremtidssikring”

  1. […] Hvis du er gået tør for ideer til den næste tekst, du skal skrive, eller trænger til at få nogle tips til, hvordan du får gjort ting hurtigt og effektivt, så skulle du tage at overveje et kursus eller en efteruddannelse. […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne