Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Efteruddannelse er uddannelse til hele livet

1 comment
Undgå et ende med et kedeligt job. Du kan altid videreuddanne dig (foto viauc.dk)

Undgå et ende med et kedeligt job. Du kan altid videreuddanne dig (foto viauc.dk)

Der er ingen, der siger, at man nogensinde skal stoppe med at uddanne sig. Uddannelse kan sagtens vare hele livet, hvis man har modet og lysten til at blive ved med at lære og udvikle sig. Uddannelser til voksne ligger uden for det ordinære uddannelsessystem, og de kan nemt tilpasses, så de passe ind i en travl voksens hverdag. De er med andre ord tilrettelagt til en arbejdende voksen, der ikke har fuld tid til rådighed til en uddannelse. Du kan gå i skole en enkelt time om ugen, men du kan også tage en uddannelse på deltid over en længere periode.

Når du vælger at efteruddanne dig, er det ikke kun din karriere, der kan tage et ordentligt spring. Du kommer også til at udvikle dig som menneske, og det kan få stor betydning for dit sociale liv og ikke mindst din holdning til dig selv. Viden giver selvværd, og du kan komme til at stråle igen, hvis du ellers var kørt lidt træt i den samme trummerum og de samme daglige rutiner.

Efteruddannelser på alle niveauer og inden for alle områder

Der findes efteruddannelse inden for stort set alle områder og på alle tænkelige niveauer. På den måde er det aldrig for sent for nogen at kaste sig over en uddannelse. Der findes alt fra grundskoleniveau henover erhvervs- og gymnasiale uddannelser. Der er også særlige tilbud til voksne med psykisk eller fysisk handicap.

For voksne udlændinge, der er bosat i Danmark, findes der efteruddannelsestilbud, der styrker dem i dansk sprog og kultur samt samfundsforhold. For dem gør det en verden til forskel at tilegne sig viden om det land, de nu bor i. For voksne danskfødte er der rig mulighed for at lære sprog, så man kan se på verden med nye øjne.

Find efteruddannelse her

Share

Tags: , , ,

One Response to “Efteruddannelse er uddannelse til hele livet”

  1. […] Efteruddannelse er uddannelse til hele livet […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne