Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Gør dit CV flottere med en efteruddannelse

no comment
Efteruddannelse (foto: via.dk)

Efteruddannelse (foto: via.dk)

Du har måske allerede en uddannelse, som du er rigtig glad for, men du føler godt, at du kunne toppe den lidt. Måske har du afleveret et hav af ansøgninger 117 forskellige steder, og har stadig ikke fået svar fra nogen. Det kan jo være fordi, at de andre ansøgere har haft en efteruddannelse, der både har prydet deres CV men ikke mindst også deres arbejdsmoral og den indsats, som de kan gøre sig på den arbejdsplads, som I begge måtte have søgt på.

En efteruddannelse kan nemlig en masse ting. Den kan selvfølgelig gøre dig bedre inden for det felt, som du allerede med en videregående uddannelse har specialiseret dig inden for, men den kan også gøre, at dit CV ser ud af mere. Rent ud sagt har du faktisk bedre jobmuligheder med en efteruddannelse, blot fordi, at dit CV bliver længere – når du så rent faktisk får arbejdet, skal du jo til at bevise, at du har lært noget på din efteruddannelse – og det er jo op til dig, om du har det (eller om du kan vise det!)

En efteruddannelse er en smart mellemvej

Hvis du står mellem jobs og ikke rigtig ved, hvilken vej du vil, eller måske endda er bange for, at du valgte den forkerte vej, dengang du valgte at læse din videregående uddannelse, så kan en efteruddannelse være en rigtig smart idé og måde at komme videre i livet på. Du kan lære noget nyt og enten blive bedre inden for dit felt og dit fag, eller du kan lære noget helt nyt og pludselig opdage, at der åbner sig en helt ny verden af jobmuligheder foran dig. Det er selvfølgelig op til dig, men det er smart at have i baghånden, hvis du pludselig står og ikke kan finde noget job.

 

Læs mere om mulighederne for at tage en efteruddannelse her

Share

Tags:

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne