Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Dysleksi er bare en lille hindring på vejen – som kan afhjælpes

no comment
Alle har ret til en uddannelse (foto viauc.dk)

Alle har ret til en uddannelse (foto viauc.dk)

Er du en af de mange, der lider af dysleksi, så skal du på ingen måde fortvivle. Der er rigtig mange, der har samme problem, og problemer er til for at blive løst, det er klart. Derfor må man ikke fortvivle, hvis man har dysleksi, for der er masser af hjælp at hente, er det ikke dejligt?

Dysleksi er ikke noget at være flov over

Dysleksi er ikke noget, man skal være flov over, for det er ikke noget, man selv er herre over, og det forekommer overalt, uanset om man er fattig eller rig og det er uafhængigt af en intelligens. Derfor skal man heller ikke være flov over, at man har brug for hjælp, for det ville være dumt ikke at få det, for det hjælper ganske enkelt. Er du ung kan det være en god idé med en efterskole, der henvender sig direkte til unge med dysleksi, for her er der ansat lærere, der er eksperter, og så kan man virkelig mærke, at der sker noget, at man rykker og oplever, at man opnår succes.

Find et kursus, hvor der er fokus på dysleksi

Har du først fundet ud af i en sen alder, at du lider af dysleksi, så er der også en masse muligheder for at få hjælp. Man kan blandt andet finde et kursus, hvor der er fokus på læsning i særdeleshed, og der er individuelle forløb, så det er bare med at komme af sted og få gang i et super godt kursus. I forbindelse med disse kurser, vil man opnå konkrete redskaber, som gør det nemmere at skrive og læse, så det er virkelig noget, man kan tage med sig ud i den virkelige verden og bruge. Lider du af dysleksi, skal du ikke lade din verden gå i stå, du skal bare have en lille smule hjælp, det er der ikke noget forkert i.

Klik her og find ud af mere om dysleksi

Share

Tags: , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne