Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Diplomuddannelser – hvad er det?

no comment
Videreuddannelse (Billede: Flickr.com)

Videreuddannelse (Billede: Flickr.com)

Diplomuddannelser er for alle. Alle aldre og begge køn. Det er aldrig blevet for sent at tage en uddannelse. Og det er heller aldrig for sent at videreuddanne sig. Derfor er diplomuddannelsen en populær uddannelse. En diplomuddannelse er en uddannelse, der er taget i voksenuddannelsesregi. En diplomuddannelse er på samme niveau, som en professionsbachelor eller almindelig bachelor. Man kan tage diplomuddannelser i det meste af Danmark. Det foregår ofte på en professionshøjskole eller på et universitet i Danmark. Diplomstudierne er normeret til ét år.

Diplomuddannelser – hvad kan man vælge i mellem?

Uanset hvad du tidligere er uddannet, og hvilke interesser, du har, så er der diplomuddannelser, der passer til dig. Hvis du interesserer dig for, hvad der foregår i en virksomhed, og hvilke udfordringer virksomhederne står overfor i en krisetid, som en vi har nu. Så kan du for eksempel læse noget inden for virksomhed, økonomi og afsætning. Det er områder, som der som regel altid er jobs inden for. På den måde er det også strategisk klogt at læse noget inden for handel og økonomi. Er du mere til de bløde og humane fag, så er der områder som pædagogik måske noget. Pædagogik er rigtig mange ting, og det dækker et bredt spekter. Du kan for eksempel specialisere dig inden for flerkulturel pædagogik, hvor man blandt andet lærer at håndtere en multikulturel klasse. Men du kan også læse voksenpædagogik, hvor man lærer om interaktion mellem mennesker.

 

Læs mere om alle de forskellige diplomuddannelser her! Du kan også læse mere om diplomuddannelsen i kriminalogi her. Eller om diplomuddannelsen i erhvervspædagogik her.

Share

Tags: ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne