Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Diplomuddannelse i vedligehold kan gøre fremtiden realistisk

no comment
Er du klar til en diplomuddannelse i vedligehold? (Billede: Flickr.com)

Er du klar til en diplomuddannelse i vedligehold? (Billede: Flickr.com)

Man har gennem undersøgelser fundet ud af, at manglende eller fejlagtig vedligehold koster erhvervslivet mange milliarder kroner og dette er nogle penge man kunne undgå at spilde. Nemlig ved at få en uddannelse, Teknologisk diplomuddannelse i vedligehold. Det er en uddannelse som forholder sig til, hvordan man får en virksomhed til at fungere optimalt med langsigtede strategier inden for vedligeholdelsespolitik, hvorved at man kan sikre mange penge. Man vil komme igennem de obligatoriske moduler; Teknik/ metoder, ledelse/organisation/økonomi/information og ledelse/kommunikation/teamrelation. Med disse moduler får man en general viden inden for faget, som er en god start inden for videre læren. Ud over de obligatoriske moduler, får man også mulighed for at læse emner og fag som man individuelt har interesse for.

Diplomuddannelse i fremtiden

På deltid tager uddannelsen ca. 2 år på deltid og kan tages på Via University College i Horsens og Fredericia maskinmesterskole. Det er i Danmark disse to skoler der i sammenarbejde udbyder uddannelsen. Det er dog lavet på en sådan måde, at alle fra hele landet kan tage uddannelsen, lige meget hvor i Danmark man befinder sig geografisk. Uddannelsen giver 60 ECTS point og er blandt andet målrettet mod ingeniører, maskinmestre, byggeteknikere, produktionsteknologer og installatører. Der er studiestart to gange årligt, så det kan passe til enhver.

Det er væsentligt at medarbejdere og ledere har den nødvendige viden, hvis en virksomhed skal organiseres og gennemføres optimalt. Og den viden kan denne uddannelse give. Uddannelse giver et bedre grundlag for alt. hvad man fremover går og laver og med netop en Teknologisk diplomuddannelse i vedligehold lærer man en bred viden inden for netop det der er relevant for fremtiden. Ved at tage en diplomuddannelse i vedligehold får man mulighed for at være med til at sikre fremtiden sin egen allerede eksisterende virksomhed, eller fremtiden for andre kommende virksomheder.

 

Læs mere om Teknologisk diplomuddannelse i vedligehold

 

Se flere af vores indlæg om diplomuddannelse:

Diplomuddannelse – bliv endnu bedre til dit job

Kombiner arbejdsliv og diplomuddannelse

En diplomuddannelse giver dig flere muligheder

Share

Tags: ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne