Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Diplomuddannelse – bliv endnu bedre til dit job

1 comment
Bliv bedre til dit job og få papir på det! (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

Bliv bedre til dit job og få papir på det! (Foto: smallbusinessadvice.org.au)

Hvis du trænger til en udfordring eller godt kunne tænke dig at specialisere dig endnu mere indenfor dit job og din uddannelse, kunne en diplomuddannelse være en god mulighed.

En diplomuddannelse varer typisk to til tre år og er opbygget på deltid. Det vil sige, at du forsat kan passe dit normale liv, din hverdag – måske på halvtid – men med den fordel, at du samtidig kan suge nye vinkler og emner til dit fag. Det er en god mulighed for at udvide sine egne kompetencer. Hvis du vælger at prioritere det, kan flere diplomuddannelser dog også tages på fuldtid på et år.

Diplomuddannelser er typisk selvbetalte og varierer i pris alt efter hvilken uddannelse, der er tale om. Nogle af uddannelserne har tillige en snæver målgruppe som for eksempel pædagoguddannelsen, uddannelsen til sundhedspersonale eller lærere. Andre er henvendt mere bredt, til bred faglig læring.

Pointen med diplomuddannelsen er, at du ikke behøver at stoppe med at arbejde for en periode. Med diplomuddannelsen har du et skema, der er tilrettelagt, så du kan blive ved med det, du plejer.

Indlæring og eksamen

Der findes altså diplomuddannelser indenfor en lang række områder. Nogle er specificerede til særlige faggrupper, andre rækker bredt. Alt efter hvad dine behov er, findes der også noget, der kan give dig ny viden til eller om dit område.

Alle diplomuddannelserne varierer i sammensætning, men de består alle af en mængde moduler. Disse moduler er bygget op med undervisning af en eller flere undervisere som til sidst også vil være dem, du skal vise et afgangsprojekt for. Nogle diplomuddannelser bedømmes ud fra karaktersystemet, andre bliver noteret som bestået/ikke bestået. I sidste ende er de mange gode muligheder for at indsamle nye kvalifikationer og ny viden. Det handler bare om at finde ud af, hvad du interesserer dig for.

Se mere om diplomuddannelser her

Share

Tags: , , ,

One Response to “Diplomuddannelse – bliv endnu bedre til dit job”

  1. […] Diplomuddannelse – bliv endnu bedre til dit job […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne