Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Business school – det næste trin i din karriere

1 comment
Videreuddannelse (Billede: Flickr.com)

Videreuddannelse på Business School (Foto: se-institute.dk)

En business school er et universitet, der tilbyder uddannelser inden for business, management og business administration. Der findes mange i verden, og de har mange forskellige tilgange, muligheder og faglige niveauer. Har du ambitioner om at rykke op i din virksomhed, kan en uddannelse fra en anerkendt business school være en god investering. De første universiteter med fokus på marketing blev grundlagt i Paris i 1819 og hed ESCP Europe.  Siden da er det skudt op med business schools, og der findes et stort antal verden over.

Det næste skridt i din karriere

Fælles for de fleste business schools er, at du får undervisning på universitetsniveau i businessrelaterede emner som fx: økonomi og finans, strategi, administration, entreprenørskab, research, HR og marketing. En anden fællesnævner  er også, at de arbejder med casestudier og praktiske værktøjer i deres undervisning. Mange ledere og aspirerende topledere vælger at tage en kandidatuddannelse for at udvide deres repertoire og få evner til at komme højere op og længere i karrieren.

Hvis du overvejer en lederuddannelse fra en business school, er der mange ting, du bør overveje. Du bør tænke over, om du skal uddannes fra en lokal business school eller en international. Fordelene ved de lokale business schools er, at de typisk underviser på dansk, at du ikke har så langt at rejse, og dit nye netværk er tættere på. En international business school er derimod et oplagt valg, hvis din virksomhed eller du står over for internationale udfordringer og bevæger jer på det internationale og globale marked. Her får du typisk også internationale undervisere, der kan bringe inputs fra business cases over hele verden. Dit netværk bliver større, og du bliver rustet til at lede en virksomhed i større, international skala.

 Læs mere om business schools her!

Læs mere om flere forskellige uddannelser her:

European Business School giver en international karriere

Bliv mere kompetent med mba insead

 

 

Share

Tags: , , , ,

One Response to “Business school – det næste trin i din karriere”

  1. […] Business school – det næste trin i din karriere […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne