Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Bliv mere kompetent med mba insead

2 comments
Et kursus er godt for alle ind imellem (Foto: sondagsavisen.dk)

Et kursus er godt for alle ind imellem (Foto: se-institute.dk)

Der er mange måder, hvorpå man kan dygtiggøre sig og udvikle sig. Det er vigtigt hele tiden at tilegne sig ny viden inden for sit område. På den måde forbliver man relevant og kompetent. Hvis du er en ambitiøs leder, kan du med fordel kigge nærmere på mba insead uddannelser. Disse uddannelser er perfekt til det travle karrieremennesker, der ikke har tid til at tage en fuld executive MBA. Der findes toplederuddannelser, der er udarbejdet i samarbejde med den førende business school INSEAD – heraf navnet. Hvis du har planer om at klatre op ad karrierestigen, kan du med fordel tage en mba insead uddannelse.

Få konkrete værktøjer på en mba insead uddannelse  

Alle på uddannelsen vil være på samme niveau, fordi den henvender sig til ledere, og det giver et helt unikt læringsmiljø og samarbejde. Alle har samme udgangspunkt og ambitioner, hvilket er med til at skab en speciel stemning. Samtidig kan du blive inspireret af de mennesker, du er omgivet af. Du vil med en mba insead uddannelse udvide dit netværk, fordi du kommer til at være omgivet af ledere i et år. Du kommer altså tilbage på arbejdspladsen med fornyet viden og et forstærket netværk.

Bliv en bedre leder med en mba insead uddannelse

Måske tænker du, at det alt sammen lyder med godt, men det er altså dyrt at tage en uddannelse, så fortvivl ej! Rigtig mange får nemlig dækket udgifterne af deres arbejdsplads, eftersom det er i arbejdspladsens interesse, at du dygtiggør dig. På topleder uddannelsen vil du blandt andet får indsigt i konsekvenser og fordele af strategiske kursændringer. Du vil lære at tage stilling til og kapitalisere strategiske alliancer. Alle disse redskaber kan du tage med tilbage på arbejdspladsen og anvende i praksis. Der er nemlig altid fokus på at koble teori og praksis på toplederuddannelsen.

Klik her, hvis du er interesseret i mba insead

Læs mere om uddannelser og kurser her:

En MBA i Århus vil give dig mulighederne, du ikke vidste, du havde

European Business School giver en international karriere

Share

Tags: , , , ,

2 Responses to “Bliv mere kompetent med mba insead”

  1. […] Bliv mere kompetent med mba insead […]

  2. […] Bliv mere kompetent med mba insead […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne