Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Bliv et godt medlem med et kursus i bestyrelsesarbejde

no comment
Forretningsudvikling (foto: hansentoft.dk)

Et kursus vil styrke bestyrelsesarbejdet  (foto: se-institute.dk)

Er du bestyrelsesmedlem eller topleder, der arbejder med professionelle bestyrelser eller er du på vej til at blive det? Så er bestyrelsesuddannelse noget for dig. Et kursus i bestyrelsesarbejde henvender sig netop til nuværende og kommende professionelle bestyrelsesmedlemmer og toplerede.

Der findes den lang række forskellige kurser i bestyrelsesarbejde, men de er alle forskellige og det gælder om at finde kursus, der passer til dig og udvikler dig i den rette retning. På de fleste bestyrelseskurser er undervisningen praksisorienteret og du vil mange professionelle bestyrelsesformænd, der giver deres bud på godt og konstruktivt bestyrelsesarbejde.

 Tag et kursus i bestyrelsesarbejde igennem Se Institute

Se Institute tilbyder kurser i bestyrelsesarbejde. Deres uddannelse er modulopbygget og tager højde for den travle erhvervsleder. Du kan altså være topleder eller professionelt bestyrelsesmedlem og have ægtefælle og børn og samtidig tage et kursus i bestyrelsesarbejde. Undervsningen er bygget op om gode undervisere, der giver både teoretisk ballast, nye værktøjer og gode cases at arbejde med under forløbet. Alt dette gør dig til et mere kompetent og værdiskabende bestyrelsesmedlem. Du får desuden en uddannelse med et internationalt udsyn og uvurderligt nationalt netværk. Generelt er værktøjerne og undervisningen meget orienteret mod virkeligheden og du vil opleve, at du kan bruge det du lærer direkte i dit arbejde som leder eller bestyrelsesmedlem.

Mange har gennem tiden være glade for kurserne i bestyrelsesarbejde hos Se Institute. Blandt andet skriver de selv på deres hjemmeside om Sonja fra en dyreforsikrings virksomhed. Hun var leder af forsikringsvirksomheden, der var en opstartsvirksomhed i kraftig vækst. Sonja fortæller, at hun fik god inspiration og værktøjer til hendes arbejde for at skabe værdi for deres kunder, der i sidste ende faktisk ejer en del af virksomheden.

Læs mere om Se- Institutes kurser i bestyrelsesarbejde her

Se mere her:

Uddan dig, så du får de rette kompetencer til bestyrelsesarbejde

Find et kursus i ledelsesudvikling nær dig

Share

Tags: , , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne