Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Amu kursus hjælper dig ind på arbejdsmarkedet

no comment
Kom tilbage ind i kampen (Foto: psykiatri-regionh.dk)

Kom tilbage ind i kampen (Foto: psykiatri-regionh.dk)

Der er gået flere år. Krisen har hærget. Det er svært at finde fodfæste igen. Men det er ikke umuligt. Nogle gange handler det om at ændre de kvalifikationer, man har. Det handler om at åbne nye døre, der byder en velkommen til andre dele af arbejdsmarkedet. Eller bare til det gamle form for job, man havde, men i nye, moderne omgivelser. Løsningen er, at du skal på et amu kursus – den mest fleksible vej tilbage på arbejdsmarkedet. Et amu kursus hjælper dig til at finde dine styrker frem. Det kan være svært at vide, hvad man egentlig kan, og ens egenskaber kan være forældet, hvis man har været ude længe. Derfor kan det være rigtig fornuftigt at komme på et Amu kursus. Her tager man udgangspunkt i, hvad du kan, uanset om du er faglært eller ufaglært. Det hele handler om, at du får kapaciteten til at få et nyt drømmejob.

Tilbage på arbejdsmarkedet på deltid eller heltid

Det kan virke uoverskueligt at trække sig selv tilbage i et job. For hvad skal man søge? Hvor passer man ind? Og kan man holde til det? Et amu kursus hjælper dig på rette vej.

På et amu kursus tager man udgangspunkt i, hvor du kommer fra, og hvilken bagage du har med dig. Med dette er det lettere for dig at fokusere på det, det hele handler om – at styrke dine kompetencer, så du er klar til arbejdsmarkedet.

Et amu kursus kan du tage på deltid eller heltid. Hvis du har andre beskæftigelser eller har brug for mere ro end andre mennesker, så skal der være plads til det. Dette sikres ved, at du kan tage et amu kursus på deltid, hvis det er det, du har lyst til. Omvendt er der også mange timer ugentligt til dig, der er klar til at gå 110 procent ind i at styrke dine kompetencer på fuldtid.

Se mulighederne for et amu kursus hos VIAUC

 

Læs mere om Amu kurser:

Et amu kursus gavner både den enkelte og arbejdsmarkedet

Kom videre i livet med et AMU kursus

Specialisér dig med et AMU-kursus

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne