Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Amu kurser gør dig klar til arbejdsmarkedet

2 comments
Find tilbage på arbejdsmarkedet med et Amu kurser (foto viauc.dk)

Find tilbage på arbejdsmarkedet med et Amu kurser (foto viauc.dk)

Er du faglært eller ufaglært? Står du udenfor arbejdsmarkedet? Har du brug for en hånd i en ny retning?

Uanset hvad din position er, så tilbyder amu kurser dig ny viden og læring om et område og om dig selv generelt. Gennem både praktiske kursusperioder og teoretiske lektioner bliver du på et amu kursus først igennem kompetenceprocesser, der øger dine egenskaber i forhold til at blive en del af arbejdsmarkedet.

Det handler dels om at finde ud af, hvor ens kompetencer er, hvilket område man gerne vil beskæftige sig med, og dertil udvikle generelle kompetencer, som styrker en på området.

Med et amu kursus kan du blive klogere indenfor håndværksfag, butiksfag, salgsfag og sociale fag. Det handler om at kombinere dit ståsted, dine interesser med det udbud af kurser, der står for døren. Amu kurser er en vejledning ind i uddannelsessystemet eller på arbejdsmarkedet.

Langsigtede muligheder

Et amu kursus kan flere ting. På den ene side er nogle kurser kompetencegivende. Det vil sige, du udvider din viden og dine færdigheder indenfor et bestemt område, hvor du ikke havde de samme evner før. På den anden side er der også nogle af kurserne, som kan give dig decideret merit til en erhvervsuddannelse. Det vil sige, at du kan komme igennem uddannelsen med andre metoder end udelukkende via den klassiske skolegang.

Amu kurser hjælper dig, hvis dit liv på den ene eller anden måde har specielle sider, der ikke kan tilpasses en almindelig hverdag. Med et amu kursus kan du samle op, når du gerne vil.

Det handler om at styrke kompetencer og skabe viden på områder, der måske ligger ukendte og uoverskueligt langt væk for dig, men som du skal bruge. Amu kurser giver dig et eksamensbevis på samtlige kurser, du har taget og styrker både din position arbejds- og uddannelsesmæssigt med teori og praksis.

Se mulighederne for amu kurser hos VIAUC

Få mere information om amu kurser her:

Styrk dine kompetencer på AMU kurser

Kom videre i livet med et AMU kursus

Specialisér dig med et AMU-kursus

Share

Tags: , , ,

2 Responses to “Amu kurser gør dig klar til arbejdsmarkedet”

  1. […] Amu kurser gør dig klar til arbejdsmarkedet […]

  2. […] Amu kurser gør dig klar til arbejdsmarkedet […]

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne