Weepo

Blogs om HR, rekruttering & ikke mindst uddannelse

Akademiuddannelsen i ungdomspædagogik, god til børn og unge

no comment
Akademiuddannelse (Kilde: Flickr.com)

Akademiuddannelse (Kilde: Flickr.com)

Akademiuddannelsen i ungdomspædagogik. Hvad ligger der i det ord? Det ved du sikkert allerede, hvis du er faldet over området og har søgt lidt videre på det. Hvis du ikke ved det, er det en uddannelse, som kvalificerer dig til at arbejde pædagogisk med større børn og unge. Men kan alle så det? Det er meget forskelligt, hvorledes man går til sådan større børn og unge, og det ligger meget i din egen person. Vi har jo alle forskellige personligheder, og nogle mennesker forstår sig bare på at være sammen med børn og unge uden at skulle tænke over det. Det behøver ikke engang at være et arbejde at være sammen med dem sommetider, fordi de selv hygger sig. Har du det også sådan? Så er du heldig. Det kan være en force og egenskab at kunne håndtere mennesket i den alder. Der findes så meget nyt og spændende, mennesker der hele tiden er i udvikling. Netop den udvikling kan du måske hjælpe dem med.

Akademiuddannelsen i ungdomspædagogik, godt springbræt

Det er ikke alle, der kan håndtere større børn og unge på den helt rigtige pædagogiske måde, men man får i hvert fald et godt springbræt til det, hvis man tager akademiuddannelsen i ungdomspædagogik.

Det kan give dig god vinden inden for flere områder. Du skal følge seks moduler, når du tager uddannelsen. Det kan være Pædagogisk praksis, pædagogisk sociologi, pædagogisk psykologi, pædagogisk antropologi, specialeforløb og til sidst dit afgangsprojekt.

Klik her for at se akademiuddannelsen i ungdomspædagogik

Share

Tags: , , ,

Leave a ReplyKategorier

Seneste kommentarer

Arkiverne